Test Επιλογής Προσωπικού (testbiz.gr)

ΤΕΣΤ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ (ΤΕΣΤ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ

(μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.testbiz.gr)

Το μοναδικό αξιόπιστο και έγκυρο ελληνικό τεστ διάγνωσης του βαθμού συναισθηματικής νοημοσύνης στην εργασία.

Τεστ Επιλογής ΠροσωπικούΤην τελευταία δεκαετία επιστήμονες από όλο τον κόσμο έχουν επισημάνει την σημασία του παράγοντα της συναισθηματικής νοημοσύνης στην επίτευξη προσωπικών και συλλογικών στόχων.

Τις περισσότερες φορές μάλιστα η γενική νοημοσύνη του ατόμου δεν εγγυάται επιτυχία παρά μόνο όταν συνδυάζεται με υψηλό βαθμό συναισθηματικής νοημοσύνης.

Τι είναι η συναισθηματική νοημοσύνη;

Η συναισθηματική νοημοσύνη αποτελεί ταυτόχρονα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας και νοητική ικανότητα, την οποία το άτομο κληρονομεί από το γενετικό υλικό των γονέων του και την εξελίσσει - αναπτύσσει καθ' όλη την διάρκεια της ζωής του.

Η συναισθηματική νοημοσύνη καθορίζει τον βαθμό στον οποίο ένα άτομο:

- προσαρμόζεται εύκολα στο περιβάλλον,
- κατανοεί τα συναισθήματα και τα κίνητρα των άλλων,
- μπορεί να ελέγχει τα συναισθήματα του,
- μπορεί να εργάζεται κάτω από πίεση,
- δεν τα παρατάει όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες,
- μπορεί να συνεργάζεται με άλλους για την επίτευξη ενός στόχου,
- μπορεί να εμπνέει και να ηγείται,
- έχει ισχυρά κίνητρα,
- κάνει σωστή ιεράρχηση στόχων και αναγκών,
- εστιάζει την προσοχή του,
- αποφεύγει τα λάθη,
- είναι ευσυνείδητο,
- γνωρίζει να διαχειρίζεται τις διαφωνίες,
- είναι αισιόδοξο,
- είναι ικανό στην επικοινωνία και στην δημιουργία δεσμών,
- έχει ικανότητα πειθούς.

Τι είναι το GalaEmo Test;

Το συγκεκριμένο τεστ είναι το μοναδικό ελληνικό εργαλείο μέτρησης του βαθμού συναισθηματικής νοημοσύνης του ατόμου, το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για χρήση σε ελληνικές επιχειρήσεις.

Δημιουργός του τεστ είναι ο Εργασιακός Ψυχολόγος Γαλανάκης Μιχάλης (MSc), υποψήφιος διδάκτορας Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών. Ο Μιχάλης Γαλανάκης θεωρείται πρωτοπόρος στην κατασκευή ψυχομετρικών εργαλείων στην Ελλάδα και είναι χρηματοδοτούμενος από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Γενική Γραμματεία Τεχνολογίας & Έρευνας (πρόγραμμα ΠΕΝΕΔ 2003) για την ανάπτυξη ψυχομετρικών τεστ.

Το τεστ έχει σταθμιστεί σε ελληνικό δείγμα και έχει αποδειχθεί ότι διαθέτει ικανοποιητικές ψυχομετρικές ποιότητες (αξιοπιστία και εγκυρότητα).

Τα αποτελέσματα της στάθμισης του τεστ παρουσιάστηκαν από τον δημιουργό του στο 1ο Διεθνές Συνέδριο "Emotions & Interpersonal Skills at Work" (Θεσσαλονίκη, Ιούνιος 2005) και στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογίας της ΕΛΨΕ (Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία) (Γιάννενα, Δεκέμβριος 2005) συγκεντρώνοντας κολακευτικά σχόλια από την ελληνική και διεθνή επιστημονική κοινότητα.

Τα αποτελέσματα της στάθμισης βρίσκονται ήδη υπό έκδοση από μεγάλο διεθνές επιστημονικό περιοδικό.

Πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί το GalaEmo Test ;

Το συγκεκριμένο τεστ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το τμήμα ανθρωπίνων πόρων όλων των ελληνικών εταιρειών στην διαδικασία επιλογής προσωπικού καθώς και στην διαδικασία αξιολόγησης και προαγωγής.

Τα αποτελέσματα του μπορούν να προσθέσουν βάθος στα αποτελέσματα της συνέντευξης και να προσδώσουν εγκυρότητα στα αποτελέσματα αξιολογήσεων που βασίζονται στην υποκειμενική κρίση στελεχών ανθρωπίνων πόρων.

Ήδη μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού όπως η Microsoft και η Shell χρησιμοποιούν τεστ διάγνωσης του βαθμού συναισθηματικής νοημοσύνης για την επιλογή των συνεργατών τους προκειμένου να διασφαλίσουν ότι επιλέγουν τους καλύτερους.

Το GalaEmo Test είναι πλέον διαθέσιμο για εγκατάσταση και χρήση από την δική σας εταιρεία.

Παράλληλα στην ίδια σειρά διατίθενται τα παρακάτω τεστ:

- SG Τεστ Προσωπικότητας
- Τεστ Αυτοεκτίμησης
- Τεστ Λήψης Απόφασης
- Τεστ Κινήτρων
- Τεστ Αριθμητικής Ικανότητας
- Τεστ Γλωσσικής Ικανότητας
- Τεστ Κριτικής Σκέψης
- Τεστ Επαγγελματικών Αξιών
- Οδηγός Συνέντευξης για δημιουργία περιγραφών θέσης εργασίας

Όλα τα τεστ περιλαμβάνουν ειδικές οδηγίες για τον εξεταστή, για τον εξεταζόμενο, απαντητικά φυλλάδια, πληροφορίες για την φιλοσοφία του τεστ και την θεωρία που τα στηρίζει.

Είναι μοντέρνα, εύχρηστα και έχουν σχεδιαστεί με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, με τέτοιο τρόπο ώστε να σέβονται τον χρόνο και την προσωπικότητα του εξεταστή και του εξεταζόμενου.

Στην Ψηφιακή Μορφή των ΤΕΣΤ, σας παρέχετε η δυνατότητα να αποθηκεύετε τα στοιχεία των εξεταζομένων (Ονοματεπώνυμο, ηλικία, αποτελέσματα τεστ, τηλέφωνο, e-mail, κτλ) σε βάση δεδομένων, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εταιρείας σας και στη συνέχεια να κάνετε αναζήτηση με όποιο στοιχείο του εξεταζόμενου σας ενδιαφέρει καθώς και εμφάνιση συγκεκριμένων στοιχείων.
Είσοδος

Username

Password

Ξέχασα το Password!

Δωρεάν Καταχώρηση
Εταιρείας Franchise


Προωθήστε το δίκτυο Franchise
χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Εγγραφή


Νέες Εγγραφές