Επιτυχία στο Franchising

Αν πραγματικά επιθυμείτε νε έχετε επιτυχία ως franchisee, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε πιστά τους κανόνες και τις οδηγίες που έχετε λάβει από τον franchisor. Ως franchisee, αποτελείτε μέρος ενός συνόλου, του δικτύου franchise στο οποίο είστε ενταγμένος. Μην κάνετε το λάθος να προσπαθήσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε ή να διαφοροποιηθείτε. Είστε σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία του συνόλου αλλά και για τη δική σας επιτυχία. Απαραίτητο για μια επιτυχημένη πορεία, είναι να θέτουμε εφικτούς στόχους και σκοπός μας να γίνεται η πραγματοποίηση τους.

Να αναπτύσσετε την επιχείρηση σας σταδιακά ασκώντας διαρκή έλεγχο στην λειτουργία του πρώτου σας καταστήματος. Όμως, μην πέσετε στην παγίδα των στόχων σας και γενικά των επαγγελματικών σας πλάνων. Μην παρασυρθείτε νιώθοντας ότι ολοκληρώθηκε το έργο σας με την επίτευξη των συγκεκριμένων και μόνο στόχων.

Να είσαστε σίγουροι ότι κατά την επαγγελματική σας πορεία ενδέχεται να εμφανιστούν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Κλειδί της επιτυχίας είναι να προσαρμόσετε τις κινήσεις σας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της εποχής και των αναγκών του αγοραστικού κοινού. Ποιές όμως θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας που θα σας οδηγήσουν με βεβαιότητα στην επιτυχία; Βασιστείτε στο ένστικτό σας, αν βέβαια δεν σας έχει προδώσει μέχρι σήμερα και το αποτέλεσμα της μέχρι τώρα επιχειρηματικής σας επιτυχίας δεν είναι μόνο αποτέλεσμα τύχης.

Μην απολαμβάνετε την επιτυχία μόνος σας. Για να είναι πιο εύκολη η επίτευξη του στόχου σας μοιραστείτε την ιδέα σας και με άλλους, συνεργαστείτε και εκμεταλλευτείτε την εμπειρία των συνεργατών σας, προτρέψτε τους να λειτουργήσουν παράλληλα με τις ιδέες σας όπως και εσείς με τις δικές τους. Ελάτε σε επαφή με επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου που σας απασχολεί και μάθετε από αυτούς.

Είναι απαραίτητο να είσαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και να ξεπεράσετε τις πιθανές κακοτοπιές στην αρχή του σχεδίου σας, γνωρίζοντας ότι από εσάς εξαρτάται πόσο ψηλά θα φτάσετε. Βάλτε στόχους και οργανώστε το χρόνο σας για την επίτευξη τους!
Είσοδος

Username

Password

Ξέχασα το Password!

Δωρεάν Καταχώρηση
Εταιρείας Franchise


Προωθήστε το δίκτυο Franchise
χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Εγγραφή


Νέες Εγγραφές