Πρόταση Franchise - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

Έναρξη Δραστηριότητας / Έναρξη Franchise: 1972
Εταιρικά Καταστήματα: 10
Καταστήματα Franchise: 240
Σύμβαση: 12
Εμπειρία Franchise: από το 1994

Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright

 

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ:

Το μεγαλύτερο δίκτυο μικρογευμάτων & καφέ στην Ελλάδα!

 

Αξιοποιώντας την εμπειρία 39 ετών πλέον, το δίκτυο Γρηγόρης Μικρογεύματα, προσφέρει με ζεστασιά, μικρογεύματα, πίτες, καφέ και ροφήματα αφήνοντας στον πελάτη την αίσθηση ποιότητας και αυθεντικότητας, φροντίδας και νοστιμιάς, σιγουριάς και απόλαυσης.

 

Με όραμα να προσφέρει την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων στους περισσότερους από 100.000 πελάτες που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά το δίκτυο καταστημάτων Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα αποτελείται από περίπου 250 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Αλβανία.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΠΟΙΚΙΛΙΑ &  ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Τα καταστήματα Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης, καθώς προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές γεύσεις και μοντέρνα προϊόντα, καλύπτοντας τις περισσότερες διατροφικές προτιμήσεις. Κρύα και ζεστά σάντουιτς φρεσκοφτιάχνονται επιτόπου στην κουζίνα των καταστημάτων όλη μέρα και αφράτες πίτες με εκλεκτές συνταγές και αγνά υλικά φρεσκοψήνονται καθημερινά, συνεχίζοντας την αξεπέραστη παράδοση Γρηγόρης στην ποιότητα και τη γεύση.

Παράλληλα, για όσους αναζητούν ένα σύντομο διάλειμμα απολαμβάνοντας ένα ποιοτικό προϊόν καφέ, φτιαγμένο από το εξειδικευμένο προσωπικό, ή ένα απολαυστικό ρόφημα επιλέγοντας από μία μεγάλη ποικιλία μοναδικών συνταγών, τα καταστήματα Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright είναι πάντα δίπλα τους. Ζεστός ή κρύος, κανονικός ή decafeine, απλός ή XL, ελληνικός, espresso, φίλτρου είναι φτιαγμένος με την δική του ιεροτελεστία, όπως τον προτιμούν χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΓΝΩΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας και ο σεβασμός στον καταναλωτή καθιστούν βασική αρχή της αλυσίδας την καθαριότητα των χώρων του καταστήματος, ακολουθώντας πιστοποιημένες διαδικασίες και αναγορεύοντας την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων σε κύρια προτεραιότητα. Η εταιρεία στοχεύει συνεχώς στην εφαρμογή βέλτιστης οργανωτικής και λειτουργικής δομής με κύριο αντικειμενικό σκοπό τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των καταναλωτών, αλλά και των συνεργατών της. Προς αυτή την κατεύθυνση η εταιρεία έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει και βελτιώνει συνεχώς ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα διεθνή Πρότυπα ISO 9001:2000 & ISO 22000:2005.

Με βάση την πολύχρονη εμπειρία και την συσσωρευμένη γνώση, η εταιρεία παρέχει σημαντική υποστήριξη στους συνεργάτες της franchisees, πριν και μετά τη συμφωνία συνεργασίας, επενδύοντας συνεχώς στην βελτιστοποίηση ενός αποδοτικού εργασιακού περιβάλλοντος και στην αποτελεσματική οργανωτική της δομή, με στόχο τη δημιουργία των καλύτερων και αποδοτικότερων συνθηκών συνεργασίας, αντίστοιχα. Γεγονός που ανέδειξε το 2010 τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Βλάσση Γεωργάτο, σε Best Franchise Leader, ενώ η εταιρεία αναδείχθηκε το 2009 ως ο δικαιοπάροχος με το Καλύτερο Εργασιακό Franchise Περιβάλλον (Best Franchise Workplace) και το 2008 ως το δίκτυο με την Καλύτερη Εσωτερική Οργάνωση (Best Internal Organization).

Το 2010, συμβαδίζοντας με το πνεύμα των καιρών που αγαπά την ισορροπημένη  διατροφή, η εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύματα παρέλαβε το Βραβείο Καινοτομίας στην Εξυπηρέτηση Πελατών για τη σειρά προϊόντων «Διατροφή & Ισορροπία» από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Λειτουργώντας σύμφωνα με τα παραπάνω, όλα αυτά τα χρόνια, το δίκτυο καταστημάτων Γρηγόρης Μικρογεύματα & Coffeeright κερδίζει το χαμόγελο των καταναλωτών , συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων των συνεργατών του και συνεισφέροντας στην επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων του.

Έδρα:ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 8, ΑΘΗΝΑ, 17456
Γεν. Δ/ντής: ΒΛΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
Τηλέφωνο:210-9971100
E-mail:
Royalties Franchise:5%
Συμμετοχή στην Πανελλαδική Διαφήμιση: 0%
Μέσο Μέγεθος καταστήματος Franchise: 50-150
Μέσο ύψος Επένδυσης Franchise: από 85.000? ανάλογα με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα
Entry Fee Franchise: 20.000?
Τρόποι Χρηματοδότησης Franchise: ΝΑΙ
Φόρμα Ενδιαφέροντος για πληροφορίες Franchise

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση Ενδιαφέροντος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε μία επιχείρηση
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ.

Όνομα:
Επώνυμο:
Πόλη:
Νομός:
Τηλ:
Κινητό
e-mail:
Σχόλια:*


Προσοχή. Τα σχόλια σας είναι πολύ σημαντικά για την αξιολόγηση του ενδιαφέροντος σας από την εταιρεία αυξάνοντας την πιθανότητα απάντησης του αιτήματός σας καθώς επίσης και να λάβετε τις πληροφορίες για το franchise που ζητήσατε.

Όλα τα πεδία είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν εκτός από το κινητό τηλέφωνο!


Παρακαλούμε γράψτε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Κωδικός Ασφαλείας: *


Στο FranchiseCore.gr, στόχος μας είναι να σας προμηθεύσουμε με μια μεγάλη ποικιλία πιθανών franchise ευκαιριών. Αποστέλλοντας τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος, συμφωνείτε με τους όρους της πολιτικής χρήσης των πληροφοριών του site.Είσοδος

Username

Password

Ξέχασα το Password!

Δωρεάν Καταχώρηση
Εταιρείας Franchise


Προωθήστε το δίκτυο Franchise
χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Εγγραφή


Νέες Εγγραφές