Προσφορές ένδυση.gr

Πρόταση Franchise - ORA ORA

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Γεωργία Πετρομιχελή

Έναρξη Δραστηριότητας / Έναρξη Franchise: 1950
Εταιρικά Καταστήματα: 2
Καταστήματα Franchise: 5
Σύμβαση: 9
Εμπειρία Franchise:

Η Ιστορία ξεκινά από παλιά και μοιάζει με παραμύθι. Στις αρχές τις δεκαετίας του 1950 μια οικογένεια από ευφάνταστους ωρολογοποιούς και τεχνίτες ορολογιών δημιουργούν το πρώτο κατάστημα που πουλάει και επισκευάζει ωρολόγια. Τα χρόνια πέρασαν με πολύ μεράκι, δημιουργία και εξειδίκευση όπου το 1988 ιδρύεται η εταιρία DIVERSA Α.Ε.Β.Ε ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ και είναι η απαρχή των μεγάλων συνεργασιών και επιτυχιών.

Άμεση απόρροια της 20χρονης και πλέον επιτυχημένης πορεία της εταιρίας DIVERSA αποτελεί η δημιουργία, σε συνεργασία με τη New Business, χώρων λιανικής διάθεσης των προϊόντων της με την επωνυμία ORA – ORA. Τα ORA – ORA είναι τα καταστήματα που προσφέρουν αποκλειστικά ρολόι που απευθύνεται τόσο στο σύγχρονο άνδρα όσο και στην απαιτητική γυναίκα που επιθυμούν κομψή εμφάνιση με υψηλό γούστο όλες τις ώρες της ημέρας.

Τα καταστήματα ORA – ORA αποτελούν την πρόταση της New Business στον τομέα της υψηλής ωρολογοποιίας σε προσιτές τιμές. Τα καταστήματα του δικτύου αναπτύσσονται με τη μέθοδο της δικαιόχρησης και ο σχεδιασμός, η δημιουργία και η ανάπτυξη του συστήματος Franchise του δικτύου ORA – ORA πραγματοποιείται από την εξειδικευμένη εταιρία Δημιουργίας και Ανάπτυξης Συστημάτων Franchise New Business, με έδρα την Αθήνα.

Η υποστήριξη που παρέχουμε περιλαμβάνει:

  • Επώνυμο προϊόν
  • Μοναδικότητα προϊόντος (αποκλειστικές συνεργασίες)
  • Εμπορικό σήμα και ισχυρό όνομα (Βrand name)
  • Κατάστημα υψηλής αισθητικής με πλήρες, σύγχρονο και καλαίσθητο πακέτο λογοτύπων, πινακίδων, décor και άλλων μέσων επικοινωνίας που προβάλλουν θετική και μοντέρνα εικόνα, εύκολα αναγνωρίσιμη από τους πελάτες.
  • Σχεδιασμό κατασκευής και λειτουργίας καταστήματος.
  • Επικοινωνία και διαφημιστική υποστήριξη
  • Εκπαίδευση από στελέχη των εταιριών New Business και DIVERSA
  • Εγχειρίδιο οργάνωσης και λειτουργίας του καταστήματος.
  • After sales support

Έδρα:Ιερά Οδός 54, Αθήνα, 10447
Γεν. Δ/ντής:
Τηλέφωνο:210 3473190
E-mail:
Royalties Franchise:1.5%
Συμμετοχή στην Πανελλαδική Διαφήμιση: 0
Μέσο Μέγεθος καταστήματος Franchise: 50 τμ
Μέσο ύψος Επένδυσης Franchise: 70000
Entry Fee Franchise: 9000
Τρόποι Χρηματοδότησης Franchise:
Φόρμα Ενδιαφέροντος για πληροφορίες Franchise

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση Ενδιαφέροντος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε μία επιχείρηση
ORA ORA.

Όνομα:
Επώνυμο:
Πόλη:
Νομός:
Τηλ:
Κινητό
e-mail:
Σχόλια:*


Προσοχή. Τα σχόλια σας είναι πολύ σημαντικά για την αξιολόγηση του ενδιαφέροντος σας από την εταιρεία αυξάνοντας την πιθανότητα απάντησης του αιτήματός σας καθώς επίσης και να λάβετε τις πληροφορίες για το franchise που ζητήσατε.

Όλα τα πεδία είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν εκτός από το κινητό τηλέφωνο!


Παρακαλούμε γράψτε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Κωδικός Ασφαλείας: *


Στο FranchiseCore.gr, στόχος μας είναι να σας προμηθεύσουμε με μια μεγάλη ποικιλία πιθανών franchise ευκαιριών. Αποστέλλοντας τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος, συμφωνείτε με τους όρους της πολιτικής χρήσης των πληροφοριών του site.Είσοδος

Username

Password

Ξέχασα το Password!

Δωρεάν Καταχώρηση
Εταιρείας Franchise


Προωθήστε το δίκτυο Franchise
χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Εγγραφή


Νέες ΕγγραφέςΡούχα για όλους