Προσφορές ένδυση.gr

Πρόταση Franchise - SENATUS

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Κωνσταντίνος Σαρρής - Τζαμτζής

Έναρξη Δραστηριότητας / Έναρξη Franchise: 2009
Εταιρικά Καταστήματα: 1
Καταστήματα Franchise: 3
Σύμβαση: 10+
Εμπειρία Franchise: 10 έτη

Η SENATUS® πρωτοπόρος στην Ελλάδα στον χώρο που η ίδια δημιούργησε, μας προσφέρει την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη επαγγελματική πρόταση συνεργασίας με μορφή Franchise και μας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να διασφαλίσει.
O Franchisee της SENATUS® έχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο (Προιόντα-Υπηρεσίες, συνεχή Εκπαίδευση και Ενημέρωση, υπερσύγχρονο Πληροφοριακό Σύστημα, Διαφήμιση και συνεχή Υποστήριξη) θα βελτιώσει, θα διευρύνει και θα καθιερώσει την θέση του στην αγορά.
Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η SENATUS® λειτουργούν μέσα από ένα κατάστημα με ενιαίο back-office και συνδυάζουν μοναδικά και ολοκληρωμένα 3 επιχειρήσεις σε 1:
BROKER ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (Μεσίτης Ασφαλίσεων)
ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (Πανελλήνιο Χαρτοφυλάκιο)
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ (Αποκλειστικά Πακέτα)
Η SENATUS® εχει αναπτύξει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο όπου δραστηριοποιείται, ενώ ο συνδυασμός τους έχει μία μοναδική τοποθέτηση στην αγορά με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη από έναν και μόνον συνεργάτη με το χαρακτηριστικό “ο Άνθρωπός μας ...της SENATUS®”.
Το Franchise της SENATUS® μας δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει και να λειτουργήσουμε το δικό μας ανεξάρτητο κατάστημα SENATUS® στην αγορά της περιοχής μας.
Το πακέτο Franchise της SENATUS® απευθύνεται σε ήδη υπάρχοντες Ασφαλιστές, Πράκτορες, Κτηματομεσίτες, Τραπεζικούς Διαμεσολαβητές, Συμβούλους Επιχειρήσεων, όπως και σε Πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ, ή και νέους που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επώνυμη επιχείρηση χωρίς ιδιαίτερα έξοδα και «κρυφά κοστολόγια» έχοντας δίπλα τους έναν συνεργάτη που θα τους κατευθύνει και παρακολουθεί αξιοποιώντας μοναδικά τον συνδιασμό “Eκπαίδευση – Yποστήριξη - Local Marketing - Nέα Tεχνολογία”.
Μια ήδη υπάρχουσα επιχείρηση χωρίς καμία αλλαγή μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες του “License” της SENATUS® αφενός για να αποκτήσει το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και αφετέρου για να μπορέσει να βελτιώσει τις σχέσεις της με τους πελάτες, μέσω της βελτίωσης της εταιρικής της εικόνας. (Έκδοση Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου SENATUS® - Συγκριτική Αξιολόγηση Δανείων και Leasing με προϋποθέσεις Έγκρισης - Πανελλήνιο Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων - Συγκριτική Τιμολόγηση Ασφαλίστρων κ.α.)
Έχει αναπτυχθεί μια δομημένη και ολοκληρωμένη πρόταση, που δίνει την ευκαιρία σε ανεξάρτητους επιχειρηματίες για σίγουρη επαγγελματική επιτυχία.
Με την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος, ενεργοποιείται το Τμήμα Υποστήριξης Franchise (F.S.D Franchise Support Department) για την συνεχή υποστήριξη λειτουργίας, εποπτείας και εκπαίδευσης του προσωπικού.
Οι διαδικασίες εποπτείας επιτελούνται τόσο με παρακολούθηση μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα MIS (Management Information System), όσο και με προγραμματισμένες επισκέψεις στελεχών του Τμήματος Υποστήριξης Franchise στο κατάστημα, ενώ περιοδικά διεξάγονται και έρευνες αγοράς, μέτρησης ικανοποίησης πελατών, Mystery Shopping κ.α.
Το Ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα SENATUS® Software Package έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης και πολυμορφικής επιχείρησής, άμεσων και πολλαπλών δεδομένων, με έμφαση στην ευκολία χρήσης.
Το τέλεια οργανωµένο A.S.S. (After Sales Service), η συνεχής ενηµέρωση του κοινού και η µοναδική σχέση “Ιδιότητας Μέλους” (SENATUS® membership) που έχουµε σχεδιάσει, κάνει τους στόχους µας εφικτούς, αφού θέλουμε να έχουμε και να διατηρούμε διαπροσωπική, διαχρονική και αξιόπιστη σχέση µε τους πελάτες µας.
Ο Franchise Manager έχει την ευθύνη εποπτείας και εφαρμογής της παρουσίασης, προώθησης και προβολής των υπηρεσιών και των μέσων και υλικών προώθησης εντός του καταστήματος όπως και της ζεύξης των διαφόρων υπηρεσιών μεταξύ τους. Στη διαδικασία αυτή, υποστηρίζεται από τα Στελέχη του Τμήματος Υποστήριξης F.S.D. οι οποίοι επισκέπτονται τα καταστήματα με στόχο να εκπαιδεύσουν, εποπτεύσουν και εφαρμόσουν την πολιτική του Δικτύου.
Το οπτικό αποτέλεσμα των καταστημάτων SENATUS® τα κάνει ξεχωριστά, μοναδικά και εντυπωσιακά σε ύφος και στυλ, εκπέμποντας θετική ενέργεια στον πελάτη από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Κάθε κατάστημα της αλυσίδας SENATUS® είναι ανεξάρτητη & αυτοτελής επιχείρηση που ανήκει αποκλειστικά στο συνεργάτη Δικαιοδόχο (Franchisee).
Η πρόταση Franchise της SENATUS® είναι ιδιαίτερα ελκυστική, αφού προσφέρει στον Συνεργάτη-Franchisee μια πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση στο όνομα SENATUS® όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης.
Τα καταστήματα SENATUS®, φιλοδοξούν να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή στην καρδιά και το μυαλό των Ελλήνων και πρότυπο λειτουργίας και απόδοσης στην Ελληνική αγορά καθόσον οι δυνατότητες και η υποδομή κάνουν τον «Άνθρωπο μας...της SENATUS®» να ξεχωρίζει.

Έδρα:Λεωφ. Χατζηκυριακού, Πειραιάς, 18538
Γεν. Δ/ντής: Ιωάννης Γιουμπάκης
Τηλέφωνο:801 11 800 500
E-mail:
Royalties Franchise:4,5%
Συμμετοχή στην Πανελλαδική Διαφήμιση: 0
Μέσο Μέγεθος καταστήματος Franchise: 60 - 100 τ.μ.
Μέσο ύψος Επένδυσης Franchise: 20.000
Entry Fee Franchise: 40.000
Τρόποι Χρηματοδότησης Franchise: Παρέχεται
Φόρμα Ενδιαφέροντος για πληροφορίες Franchise

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση Ενδιαφέροντος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε μία επιχείρηση
SENATUS.

Όνομα:
Επώνυμο:
Πόλη:
Νομός:
Τηλ:
Κινητό
e-mail:
Σχόλια:*


Προσοχή. Τα σχόλια σας είναι πολύ σημαντικά για την αξιολόγηση του ενδιαφέροντος σας από την εταιρεία αυξάνοντας την πιθανότητα απάντησης του αιτήματός σας καθώς επίσης και να λάβετε τις πληροφορίες για το franchise που ζητήσατε.

Όλα τα πεδία είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν εκτός από το κινητό τηλέφωνο!


Παρακαλούμε γράψτε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Κωδικός Ασφαλείας: *


Στο FranchiseCore.gr, στόχος μας είναι να σας προμηθεύσουμε με μια μεγάλη ποικιλία πιθανών franchise ευκαιριών. Αποστέλλοντας τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος, συμφωνείτε με τους όρους της πολιτικής χρήσης των πληροφοριών του site.Είσοδος

Username

Password

Ξέχασα το Password!

Δωρεάν Καταχώρηση
Εταιρείας Franchise


Προωθήστε το δίκτυο Franchise
χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Εγγραφή


Νέες ΕγγραφέςΡούχα για όλους