Προσφορές ένδυση.gr

Πρόταση Franchise - WEBWONDERS

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Βασίλης Τριχόπουλος

Έναρξη Δραστηριότητας / Έναρξη Franchise: 1998(franchise 2003)
Εταιρικά Καταστήματα: 24
Καταστήματα Franchise: 1
Σύμβαση: 6+6(χωρίς κόστος ανανέωσης)
Εμπειρία Franchise: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Η webwonders Ελλάς είναι μια εταιρεία franchise αυτόνομων εκπαιδευτικών κέντρων πληροφορικής, που γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη από το 2006, λόγω μοναδικών προνομίων που εξασφαλίζει για τους franchisees της.

Διαθέτει κατ' αποκλειστικότητα μία μοναδική στην Ελλάδα μεθοδολογία εκπαίδευσης πληροφορικής, που απαλλάσσει τους επιχειρηματίες του δικτύου της από την ανάγκη απασχόλησης προσωπικού, μειώνει σημαντικά τα λειτουργικά τους έξοδα και τους προσφέρει γενικότερα την ευκαιρία -με μικρό σχετικά κεφάλαιο- να αποκτήσουν μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Διαθέτει επίσης μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης πληροφορικής για μικρά παιδιά, βασισμένο σε απόλυτα παιδαγωγικές αρχές. Παρέχει εκπαιδεύσεις στους franchisees της τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο και συνεχή υποστήριξη, δώδεκα ώρες το εικοσιτετράωρο.


Όσον αφορά τις υπηρεσίες που προσφέρονται στον τελικό καταναλωτή, φιλοσοφία του δικτύου είναι η παροχή των πλέον σύγχρονων και εξελιγμένων προϊόντων εκπαίδευσης, μέσω υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και ανταγωνιστικών τιμών.

Το ισχυρότερο σημείο διαφοροποίησης των webwonders από τα ανταγωνιστικά τους εκπαιδευτικά κέντρα πληροφορικής είναι το μοναδικό certilab. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων, που διαθέτουν αποκλειστικά στην Ελλάδα και επιτρέπει στους μαθητές να κάνουν ιδιαίτερο μάθημα με καθηγητή εξ αποστάσεως,12 ώρες τη μέρα, όποια ώρα και μέρα θέλουν. Αυτή η μεθοδολογία εκπαίδευσης είναι που επιτρέπει και στον franchisee-ιδιοκτήτη ενός webwonders να λειτουργεί την επιχείρησή του με ένα μόνο άτομο προσωπικό.

Aλλα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από αυτή τη διαφοροποίηση για τους franchisees είναι:

- η ταυτόχρονη διδασκαλία διαφορετικών μαθημάτων με έναν καθηγητή για κάθε μαθητή, 12 ώρες το 24ωρο και με κόστος μικρότερο από! αυτό των κλασικών μεθόδων διδασκαλίας των ανταγωνιστών,
- η ευχέρεια λειτουργίας της επιχείρησης με ένα μόνο άτομο προσωπικό,
- η αποφυγή της ανάγκης δημιουργίας τμημάτων εκπαίδευσης,
- η μεγάλη αποτελεσματικότητα εγγραφών (85% από όσους ενημερώνονται),
- το μικρότερο κατά 50% κόστος εκπαίδευσης(μισθοί καθηγητών),
- η συνεχής εκπαίδευσή τους από τη "μαμά" εταιρία,
- η αποκλειστικότητα μεγάλης γεωγραφικής περιοχής,
- η 12ωρη υποστήριξή τους, η on-line δυνατότητα επανεκπαίδευσής των ίδιων και του προσωπικού τους βήμα-βήμα και πολλά άλλα.

Έδρα:Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 16674
Γεν. Δ/ντής: Βασίλης Τριχόπουλος
Τηλέφωνο:210-9637901
E-mail:
Royalties Franchise:10%
Συμμετοχή στην Πανελλαδική Διαφήμιση: 0%
Μέσο Μέγεθος καταστήματος Franchise: 95τ.μ.
Μέσο ύψος Επένδυσης Franchise: 60.000
Entry Fee Franchise: 9.000 - 20.000
Τρόποι Χρηματοδότησης Franchise: Παρέχεται
Φόρμα Ενδιαφέροντος για πληροφορίες Franchise

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση Ενδιαφέροντος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε μία επιχείρηση
WEBWONDERS.

Όνομα:
Επώνυμο:
Πόλη:
Νομός:
Τηλ:
Κινητό
e-mail:
Σχόλια:*


Προσοχή. Τα σχόλια σας είναι πολύ σημαντικά για την αξιολόγηση του ενδιαφέροντος σας από την εταιρεία αυξάνοντας την πιθανότητα απάντησης του αιτήματός σας καθώς επίσης και να λάβετε τις πληροφορίες για το franchise που ζητήσατε.

Όλα τα πεδία είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν εκτός από το κινητό τηλέφωνο!


Παρακαλούμε γράψτε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Κωδικός Ασφαλείας: *


Στο FranchiseCore.gr, στόχος μας είναι να σας προμηθεύσουμε με μια μεγάλη ποικιλία πιθανών franchise ευκαιριών. Αποστέλλοντας τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος, συμφωνείτε με τους όρους της πολιτικής χρήσης των πληροφοριών του site.Είσοδος

Username

Password

Ξέχασα το Password!

Δωρεάν Καταχώρηση
Εταιρείας Franchise


Προωθήστε το δίκτυο Franchise
χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Εγγραφή


Νέες ΕγγραφέςΡούχα για όλους