Προσφορές ένδυση.gr

Πρόταση Franchise - Μπουκέτο Μπαλόνια

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Λέττα Ραμπαβίλα

Έναρξη Δραστηριότητας / Έναρξη Franchise: 2000
Εταιρικά Καταστήματα: 0
Καταστήματα Franchise: 134
Σύμβαση: 5+5
Εμπειρία Franchise: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Η αλυσίδα Μπουκέτο Μπαλόνια δραστηριοποιείται στην αγορά διακόσμησης με μπαλόνια από το 2000. Οι 134 αντιπρόσωποι στην Ελλάδα (68 exclusive και 65shop in shop), οι 6 αντιπρόσωποι στο εξωτερικό(4 στην Κύπρο, 2 στην Αλβανία και 1 στην Πορτογαλία), η αποκλειστική συνεργασία με τα 5 μεγαλύτερα εργοστάσια στον κόσμο, αλλά και η τεχνογνωσία ( 8 C.B.A. πιστοποιημένοι εκπαιδευτές) έχουν φτάσει την αλυσίδα σε ηγετική θέση, αφήνοντας πολύ πίσω τους ανταγωνιστές και συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά το 2006.

Δυναμική Ανάπτυξη

Η ηγετική θέση της εταιρείας Μπουκέτο Μπαλόνια και η σταδιακή επέκταση των δραστηριοτήτων της εντός και εκτός Ελλάδας, θέτουν τις βάσεις για προοπτικές δυναμικής ανάπτυξης.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 2001 με 3 καταστήματα και σταδιακά βλέπουμε πως έως και το 2005 έχει αναπτυχθεί σημαντικά. Από τις αρχές του 2005 η εταιρεία έχει ανοίξει 18 exclusive καταστήματα. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους.

Με αυτά τα στοιχεία θα συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία, καθιερώνοντας τη θέση μας στην αγορά όπου δραστηριοποιούμαστε και ενισχύοντας την ηγετική μας θέση στην αγορά, μέσα από την αύξηση της αποδοτικότητας κάθε επιχειρηματικής μας δράσης.

Επενδυτική Πρόταση

Η επενδυτική πρόταση της Μπουκέτο Μπαλόνια απευθύνεται σε όσους επιχειρηματίες έχουν το πάθος να δραστηριοποιηθούν στο χώρο διακόσμησης με μπαλόνια. Δεν απαιτείται πρότερη επαγγελματική ενασχόληση στην συγκεκριμένη αγορά, αλλά ζητούνται δραστήρια άτομα που διαθέτουν όραμα και φιλοδοξίες για μια πετυχημένη πορεία μέσα από την ένταξή τους σε μια ανεπτυγμένη και αξιόπιστη αλυσίδα.

Εκείνο που κάνει ιδιαίτερα ελκυστική την επενδυτική πρόταση ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ είναι η ευκολία και η τυποποίηση που προσφέρει στους επενδυτές ώστε να γίνουν και αυτοί ειδικοί της διακόσμησης με μπαλόνια.

Το πακέτο Franchise του Μπουκέτο Μπαλόνια περιλαμβάνει τα έπιπλα, τα εμπορεύματα, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και πλήρη εκπαίδευση. Ταυτόχρονα, δίδεται ηλεκτρονικό και έντυπο υλικό εκπαίδευσης, παρουσίασης και έντυπο διαφημιστικό υλικό. Υπό αυτό το πρίσμα παρέχεται σε όλους τους franchisees διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση με την διεξαγωγή σεμιναρίων σε τακτά χρονικά διαστήματα, στα οποία συμμετέχουν πεπειραμένοι εκπαιδευτές τόσο από την Ευρώπη όσο και από την Αμερική. Η υποστήριξη που παράσχει στους συνεργάτες της, η αλυσίδα Μπουκέτο Μπαλόνια συμβάλει τα μέγιστα στην περαιτέρω διεύρυνση των εργασιών της, αλλά και στην διατήρηση της ικανοποίησης των υφιστάμενων franchisees της. Εκτός, λοιπόν, από την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, το ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ εξασφαλίζει μοναδικής ποιότητας και μορφής προϊόντα που έχουν την σφραγίδα των πέντε μεγαλυτέρων εταιρειών στον κόσμο, ενώ δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στην τήρηση της δυναμικής στρατηγικής ανάπτυξης που έχει χαράξει.

Τέλος, η ύπαρξη σύγχρονου management λειτουργεί ως ασφαλιστική δικλείδα για την ομαλή πορεία της αλυσίδας στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Έδρα:Κορίνθου 122, Αίγιο, 25100
Γεν. Δ/ντής: Λέττα Ραμπαβίλα
Τηλέφωνο:2691061694
E-mail:
Royalties Franchise:3%
Συμμετοχή στην Πανελλαδική Διαφήμιση: Όχι
Μέσο Μέγεθος καταστήματος Franchise: 60 τ.μ.
Μέσο ύψος Επένδυσης Franchise: 19.000 Ευρώ
Entry Fee Franchise: 6.000 Ευρώ
Τρόποι Χρηματοδότησης Franchise: -
Φόρμα Ενδιαφέροντος για πληροφορίες Franchise

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση Ενδιαφέροντος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε μία επιχείρηση
Μπουκέτο Μπαλόνια.

Όνομα:
Επώνυμο:
Πόλη:
Νομός:
Τηλ:
Κινητό
e-mail:
Σχόλια:*


Προσοχή. Τα σχόλια σας είναι πολύ σημαντικά για την αξιολόγηση του ενδιαφέροντος σας από την εταιρεία αυξάνοντας την πιθανότητα απάντησης του αιτήματός σας καθώς επίσης και να λάβετε τις πληροφορίες για το franchise που ζητήσατε.

Όλα τα πεδία είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν εκτός από το κινητό τηλέφωνο!


Παρακαλούμε γράψτε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Κωδικός Ασφαλείας: *


Στο FranchiseCore.gr, στόχος μας είναι να σας προμηθεύσουμε με μια μεγάλη ποικιλία πιθανών franchise ευκαιριών. Αποστέλλοντας τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος, συμφωνείτε με τους όρους της πολιτικής χρήσης των πληροφοριών του site.Είσοδος

Username

Password

Ξέχασα το Password!

Δωρεάν Καταχώρηση
Εταιρείας Franchise


Προωθήστε το δίκτυο Franchise
χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Εγγραφή


Νέες ΕγγραφέςΡούχα για όλους