Προσφορές ένδυση.gr

Πρόταση Franchise - EXCHANGE

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Στέφανος Βούρας

Έναρξη Δραστηριότητας / Έναρξη Franchise: 1996
Εταιρικά Καταστήματα: 2
Καταστήματα Franchise: 59
Σύμβαση: 5ετής
Εμπειρία Franchise: Κρίνεται απαραίτητη

Το 1996 η εταιρία ExChange-Independent Financial Consultancy- ιδρύθηκε στην Πορτογαλία αποτελώντας την πρώτη Ευρωπαϊκή συμβουλευτική εταιρία που αναπτύσσεται με το σύστημα του franchising, η οποία ερευνά και διεκπεραιώνει αιτήματα δανείων για ιδιώτες κι επιχειρήσεις άμεσα και αποτελεσματικά.

Πως ακριβώς λειτουργεί η ExChange

Η επιτυχία της ExChange οφείλεται κυρίως στη διαπραγμάτευση και επίμονη προάσπιση του συμφέροντος των πελατών με τις τράπεζες.

Κύρια προϊόντα ιδιωτών είναι τα Στεγαστικά και Επισκευαστικά Δάνεια κατοικίας (Housing Loans), μεταφορά στεγαστικών δανείων με ίδιους ή άλλους όρους (Credit transfer). Aναχρηματοδότηση στηριζόμενη σε στεγαστικό δάνειο (Refinancing), προσωπικά, καταναλωτικά .

Στον επιχειρηματικό τομέα υποστηρίζει τους πελάτες που αναζητούν την κατάλληλη συμφωνία δανεισμού από τις τράπεζες και σχεδιάζει το επιχειρηματικό πλάνο τις εταιρίας. Συγκεκριμένα χρηματοδοτήσεις για αγορά ακινήτων (Mortgage Credits). Στέγης και εξοπλισμού, Κεφαλαίου κίνησης και Χρηματοδοτικής Μίσθωσης (Leasing).

Ανάπτυξη της ExChange

Το Δίκτυο Δικαιοδοσίας (Franchise Network) - Ανάπτυξη της ExChange

Η ExChange λειτουργεί σαν ένας οργανισμός από ανεξάρτητους συνεργάτες (Franchisees-Δικαιοδόχους) που δουλεύουν με το συγκεκριμένο σύστημα της μητρικής εταιρίας. Μετέχοντας σο δίκτυο της εταιρίας ο νέος συνεργάτης απολαμβάνει ολοκληρωμένη υποδομή με τις τράπεζες και παράλληλα η εταιρεία παρέχει στους franchisees το Κnow-How σε τομείς απαραίτητους για την λειτουργία μιας επιτυχημένης εταιρίας. Του παρέχονται τα manual της εταιρίας, προγράμματα Software, CRM, εμπορικό πρόγραμμα, ανάλυση εταιρίας καθώς και έντυπο υλικό.


Η Στρατηγική μας

Το 1999 διεθνοποιείται με παρουσία στην Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία και επίσημα το 2004 στην Ελλάδα.

Η ίδρυση της ExChange οφείλεται στην αυξανόμενη προσφορά τραπεζικών προϊόντων που κατακλύζουν την αγορά. Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά τους είναι πολλά, ο ιδιώτης η εταιρία είναι σε σύγχυση για το ποιο προϊόν να επιλέξει.
Η πολυεθνική εταιρία ExChange απαντά κυρίως στο ερώτημα:

"Ποια τράπεζα η άλλο πιστωτικό ίδρυμα μου προσφέρει την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις προσωπικές και μόνο ανάγκες μου;"

Έδρα:Πορτογαλία, ,
Γεν. Δ/ντής: Pedro Santos
Τηλέφωνο:210 9570650, 210 9570654
E-mail:
Royalties Franchise:6%
Συμμετοχή στην Πανελλαδική Διαφήμιση: 2%
Μέσο Μέγεθος καταστήματος Franchise: 40 τμ
Μέσο ύψος Επένδυσης Franchise: 42.000 Ευρώ + ΦΠΑ
Entry Fee Franchise: 27.000 Ευρώ + ΦΠΑ
Τρόποι Χρηματοδότησης Franchise: -
Φόρμα Ενδιαφέροντος για πληροφορίες Franchise

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση Ενδιαφέροντος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε μία επιχείρηση
EXCHANGE.

Όνομα:
Επώνυμο:
Πόλη:
Νομός:
Τηλ:
Κινητό
e-mail:
Σχόλια:*


Προσοχή. Τα σχόλια σας είναι πολύ σημαντικά για την αξιολόγηση του ενδιαφέροντος σας από την εταιρεία αυξάνοντας την πιθανότητα απάντησης του αιτήματός σας καθώς επίσης και να λάβετε τις πληροφορίες για το franchise που ζητήσατε.

Όλα τα πεδία είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν εκτός από το κινητό τηλέφωνο!


Παρακαλούμε γράψτε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Κωδικός Ασφαλείας: *


Στο FranchiseCore.gr, στόχος μας είναι να σας προμηθεύσουμε με μια μεγάλη ποικιλία πιθανών franchise ευκαιριών. Αποστέλλοντας τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος, συμφωνείτε με τους όρους της πολιτικής χρήσης των πληροφοριών του site.Είσοδος

Username

Password

Ξέχασα το Password!

Δωρεάν Καταχώρηση
Εταιρείας Franchise


Προωθήστε το δίκτυο Franchise
χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Εγγραφή


Νέες ΕγγραφέςΡούχα για όλους