Προσφορές ένδυση.gr

Πρόταση Franchise - INTERACTIVE LEARNING

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Τ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Έναρξη Δραστηριότητας / Έναρξη Franchise: 1997
Εταιρικά Καταστήματα: 2
Καταστήματα Franchise: 38
Σύμβαση: 5 με δυνατότητα ανανέωσης
Εμπειρία Franchise: OXI

Στα Κέντρα Πληροφορικής & Τεχνολογίας Interactive Learning ασχολούμαστε με την εκπαίδευση στον χώρο της πληροφορικής. Διαθέτουμε προγράμματα σπουδών για όλες τις ηλικίες και για όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης.
Τα Κέντρα μας αναπτύσσονται με την μέθοδο franchise και λειτουργούν με την καθημερινή στήριξη της μητρικής εταιρίας.

Δημιουργούμε Επαγγελματίες γιατί …… έχουμε εμπειρία. Η εμπειρία τόσων χρόνων μέσα στον συγκεκριμένο χώρο είναι για εμάς και τους συνεργάτες μας ένα ανεκτίμητο εργαλείο. Συμπορευόμαστε με τις τεχνολογικές εξελίξεις της πληροφορικής, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς, στηριζόμαστε στην τεχνογνωσία μας και έτσι δημιουργούμε σίγουρα θεμέλια για επαγγελματική ανάπτυξη.

Στηρίζουμε τους συνεργάτες μας γιατί …… διαθέτουμε ανθρώπους που δίνουν λύσεις. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας εκπαιδεύει τους συνεργάτες και τους στηρίζει καθημερινά σε οποιαδήποτε ανάγκη. Είμαστε μπροστά γιατί …… έχουμε γνώση Η ομάδα ανάπτυξης λογισμικού που απαρτίζεται από άριστους επιστήμονες διατηρεί ουσιαστική επαφή με τον χώρο των νέων τεχνολογιών και εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του, προκειμένου να διοχετεύει στους συνεργάτες μας πρωτοποριακά προγράμματα εκπαίδευσης Η ομάδα συγγραφέων που απαρτίζεται από έμπειρους εκπαιδευτικούς δημιουργεί βιβλία αποκλειστικά για τα προγράμματα σπουδών μας. Επικοινωνούμε άριστα γιατί …….θέλουμε ευχαριστημένους συνεργάτες Η καλή συνεργασία βρίσκεται εκεί που όλοι νιώθουν ευχαριστημένοι και είναι κερδισμένοι.
Αυτός είναι ο δικός μας στόχος, γι’ αυτό δουλεύουμε όλοι μας.

Αναπτυξιακοί Στόχοι

Οι στόχοι της εταιρίας μας έχουν οριστεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Τόσο σε επίπεδο ανάπτυξης, δημιουργίας νέων κέντρων όσο και σε επίπεδο στήριξης των ήδη υπαρχόντων κέντρων. Ο σωστός προγραμματισμός, η σαφήνεια των προθέσεών μας καθώς και οι αναπτυγμένοι ορίζοντες που έχουμε ορίσει για την εταιρία μας δημιουργούν μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εμάς και τους συνεργάτες μας.

Σε επίπεδο ανάπτυξης οι στόχοι μας είναι :
μέχρι τέλος του 2007: ETAIPIKA 1 FRANCHISE 5 ΣΥΝΟΛΟ 6
τα επόμενα 3 χρόνια: ETAIPIKA 3 FRANCHISE 15 ΣΥΝΟΛΟ 18

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΩΝ

1. ΑΤΤΙΚΗ
2. ΚΡΗΤΗ
3. ΗΠΕΙΡΟΣ
4. ΘΡΑΚΗ
5. ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Σε επίπεδο στήριξης των υπαρχόντων κέντρων παρουσιάζονται οι στόχοι της εταιρίας κάθε χρόνο σε όλους τους συνεργάτες στο ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο που πραγματοποιείται. Οι στόχοι αυτοί έχουν τεθεί σύμφωνα τις ανάγκες της αγοράς όπως διαμορφώνονται καθώς και έπειτα από συζητήσεις με όλους τους συνεργάτες μας.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφίας μας είναι ότι
" Η επιτυχία μιας συνεργασίας είναι εκεί που όλοι νιώθουν ικανοποιημένοι και όλοι είναι κερδισμένοι"

ΠΑΡΟΧΕΣ

Επιλογή – Διαμόρφωση χώρων λειτουργίας.
Προτείνουμε λύσεις για την επιλογή του χώρου που θα λειτουργήσετε αλλά και την διαμόρφωσή του. Διακοσμητής του ομίλου θα σας προτείνει έξυπνες ιδέες προσαρμοσμένες στο ύφος και τα χρώματα των Interactive Learning.

Εκπαίδευση
Διευθυντές, Γραμματείς, Καθηγητές εκπαιδεύονται ξεχωριστά σε θέματα πωλήσεων, διδασκαλίας και διαχείρισης-λειτουργίας του Κέντρου. Η διαδικασία ISO-9001 προβλέπεται για όλα τα κέντρα του δικτύου, γιατί η οργάνωση και η λειτουργίας τους, παίζει σημαντικό ρόλο στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών.
Πακέτο διαφημιστικών υλικών
Για την προσέγγιση νέων πελατών δημιουργήσαμε μια σειρά από έντυπα, φυλλάδια, ντοσιέ, ραδιοφωνικά σποτ, τηλεοπτικά σποτ. Ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή αναλύουμε τις ανάγκες και προτείνουμε την σωστή διαφημιστική προβολή για να εξασφαλίσετε με σιγουριά τους νέους πελάτες.

Δημιουργία – Υποστήριξη ακαδημαϊκών προγραμμάτων
Για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα γνώσεων, δημιουργήσαμε προγράμματα σπουδών αναλυτικά έτσι ώστε να γνωρίζετε με ακρίβεια τι θα πρέπει να διδαχθεί ο μαθητής σας κάθε φορά που έρχεται στο κέντρο.
Κάθε πρόγραμμα σπουδών έχει το δικό του βιβλίο (βιβλίο μαθητή) καθώς και το πλάνο του εκπαιδευτή έτσι ώστε να καθοδηγεί σωστά τον καθηγητή.

Ανανέωση ακαδημαϊκών προγραμμάτων κάθε χρόνο.
Ομάδα συγγραφέων για συγγραφή βιβλίων αποκλειστικά για τον όμιλο.
Ομάδα ανάπτυξης λογισμικού για προγράμματα που χρησιμοποιούνται στον όμιλο (παιδικά, αυτοεκμάθησης, προετοιμασίας εξετάσεων κ.α.) Το ακαδημαϊκό δυναμικό του ομίλου παρακολουθεί, πληροφορείται, ερευνά και τέλος ανανεώνει τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα για να διατηρεί όλα μας τα κέντρα πρωτοποριακά και ανταγωνιστικά.

Πανελλαδική προβολή Ομίλου
Πανελλαδική προβολή Ομίλου σε έντυπα πληροφορικής, σε εκθέσεις, σε διαγωνισμούς, σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα. Κάθε χρόνο ο όμιλο Interactive Learning παρουσιάζει τον τρόπο που θα προβληθεί πανελλαδικά στους συνεργάτες του.

Έδρα:ΕΓΝΑΤΙΑΣ 63, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54631
Γεν. Δ/ντής: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥΠΝΑΡΑ
Τηλέφωνο:2310-252635
E-mail:
Royalties Franchise:8%
Συμμετοχή στην Πανελλαδική Διαφήμιση: 2%
Μέσο Μέγεθος καταστήματος Franchise: 100 ΤΜ
Μέσο ύψος Επένδυσης Franchise: 30,000
Entry Fee Franchise: 5,000
Τρόποι Χρηματοδότησης Franchise: OXI
Φόρμα Ενδιαφέροντος για πληροφορίες Franchise

Συμπληρώστε τώρα την αίτηση Ενδιαφέροντος για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε μία επιχείρηση
INTERACTIVE LEARNING.

Όνομα:
Επώνυμο:
Πόλη:
Νομός:
Τηλ:
Κινητό
e-mail:
Σχόλια:*


Προσοχή. Τα σχόλια σας είναι πολύ σημαντικά για την αξιολόγηση του ενδιαφέροντος σας από την εταιρεία αυξάνοντας την πιθανότητα απάντησης του αιτήματός σας καθώς επίσης και να λάβετε τις πληροφορίες για το franchise που ζητήσατε.

Όλα τα πεδία είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν εκτός από το κινητό τηλέφωνο!


Παρακαλούμε γράψτε αυτό που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Κωδικός Ασφαλείας: *


Στο FranchiseCore.gr, στόχος μας είναι να σας προμηθεύσουμε με μια μεγάλη ποικιλία πιθανών franchise ευκαιριών. Αποστέλλοντας τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος, συμφωνείτε με τους όρους της πολιτικής χρήσης των πληροφοριών του site.Είσοδος

Username

Password

Ξέχασα το Password!

Δωρεάν Καταχώρηση
Εταιρείας Franchise


Προωθήστε το δίκτυο Franchise
χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Εγγραφή


Νέες ΕγγραφέςΡούχα για όλους